Cadeau’s

Waar word jij blij van? Een nieuwe wasmachine, koffiezetapparaat, Nintendo Switch, robot stofzuiger óf een Smart-tv?

Kies zelf je cadeau

Wij zijn 100% onafhankelijk. Energieleveranciers hebben regelmatig een energie met cadeau aanbieding. Je kunt een gratis TV, cadeaubon, tablet of ander welkomstcadeau ontvangen. Je kunt eenvoudig overstappen met de energie met cadeau aanbiedingen. De overstap wordt verzorgd door de nieuwe energieleverancier. Vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar op 085 732 67 11.

Deze voordelen krijg je:

  • Je kiest zelf je welkomstcadeau t.w.v. €350,- tot €500,-
  • Je krijgt stroom en gas met een vaste prijs voor 3 jaar
  • Wij regelen eenvoudig jouw overstap
Nintendo Switch

Samsung wasmachine

Nespresso

Smart TV

Dag Cadeau’s

Wist u dit?

Het aantal overstappers blijft hiermee op vrijwel dezelfde hoogte als vorig jaar.

Meer dan een kwart van alle huishoudens (27%) is in de periode april 2020 tot en met april 2021 overgestapt van energieleverancier.

Nog eens 18% van de consumenten is de afgelopen 3 jaar gewisseld van energie-aanbieder en 8% van de huishoudens heeft het contract bij de huidige leverancier aangepast. Dat blijkt uit de Energiemonitor 2021 die is opgesteld door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Nu echt zorgeloos overstappen! Wij kijken precies naar jouw wensen en situatie om jou de allerbeste deal voor te leggen.

Het is zo eenvoudig om over te stappen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Verwachting energieprijzen 2023 – 2025

Overstappen loont. Wees slim en zet de leveringskosten vast.

Wanneer we verder in de toekomst kijken naar verwachte energieprijzen zien we ook een stijging van de energieprijzen tegemoet. Vooral de gasprijs zal gaan stijgen is onze voorspelling.

In het jaar 2025 verwachten we dat gas minimaal 10% duurder is dan op dit moment. Doordat we denken en ook hopen dat de Coronapandemie voorbij is en er veel meer energie gevraagd wordt dan op dit moment zullen de prijzen stijgen. Daarnaast denken we dat de energiebelasting en ODE ook verder verhoogd wordt. Misschien wel elk jaar tot zeker 2025.

Stel dat de gasprijs flink stijgt met wel 15 cent per m3. Zo’n 6,3 cent van die stijging had je kunnen voorkomen door een vast contract met vaste tarieven te nemen.

Prijsbewust

Energie tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Goede voorwaarden

Nu echt zorgeloos overstappen.

30.000 klanten

Al ruim 30.000 klanten gingen je voor.

Wij zijn een jong bedrijf, opgericht in 2015. We wekken zelf geen energie op, maar zoeken voor jou steeds de schoonste energie voor de beste prijs. Zo werken wij alleen maar met energieleveranciers die dezelfde visie als ons hebben. Wel betekent het dat we luisteren naar onze klanten. Kom je er niet uit, dan zoeken we samen naar een oplossing. Wilt u meer weten? Onze adviseurs staan voor u klaar op 085 732 67 11