Voor leveranciers

Van leveranciers winnaars maken met focus op kwaliteit en resultaat.

Salestransfer

Een online platorm die is aangepast aan uw unieke branding.

Meer kennis = meer verkoop

Met alle expertises in huis garanderen wij kwaliteit.

Energie academy

Als je niet weet wat je verkoopt, dan is verkopen lastig.

Ons platform

Saletransfer

Het verkoopportaal van Energieprovider heet SaleTransfer.

Dit platform is ontwikkeld voor het verkopen van Energiecontracten met de daarbij horende wettelijke vereisten. Hier zijn ook de allernieuwste technieken voor gebruikt waarbij kennis van energieverkopers en high-end ontwikkelaars samen zijn gebracht met als resultaat SaleTransfer.

Het is kosteneffectief en gebruiksvriendelijk. En elimineert tot 80% van handmatige orderverwerking – waardoor de kosten voor de back-end worden verlaagd. Bovendien praat het met back-end legacy / Api en ERP-systemen om alle verkooptransacties te verwerken.

Als we er zelf niet van overtuigd zijn dat we er niet de allerbeste in zijn, of kunnen worden, dan beginnen we er niet aan. Zo kunnen wij ons blijven concentreren op waar we écht goed in zijn.

Wij ontzorgen

Leveranciers

Verkoop van uw energieproducten? Wij ontzorgen leveranciers met de verkoop.

We vinden het belangrijk om u alles te kunnen vertellen. Ontzorgen is dus het wegnemen van zorgen. Om dit goed te kunnen doen moeten we kijken naar wat zorgen veroorzaken. Deze bestaan uit ergernissen, onduidelijkheden of slechte communicatie.

Daarom gebruiken wij ook de term ‘ontzorgen’. We geloven er niet in dat we alles zelf kunnen verzinnen. Alleen door altijd nieuwsgierig te zijn en goed te luisteren kunnen we ontwikkelen wat goed is voor u. Wij zijn pas succesvol wanneer u dat bent. En alles wat wij leren, delen we ook graag.

Ons salesteam gaat zo meer richting een adviserende rol, oftewel consultatief of adviserend verkopen gaat dan ook steeds meer mogelijkheden bieden. Met alle expertises in huis garanderen wij kwaliteit.

Verified partner van CiRE

Energieverkoop

In de afgelopen jaren zien we dat energieverkoop steeds professioneler wordt.

De ‘traditionele’ energieverkoper bestaat niet meer. De verkoper is tegenwoordig onderdeel van multidisciplinaire (sales-) teams. In de praktijk betekent dit dat verkopers binnen organisaties een belangrijke rol krijgen toebedeeld om de strategische doelen te bereiken.

Eerlijkheid en transparantie naar de klant toe is een must.Wij geven onze medewerkers de juiste trainingen die in lijn staan met de wetgeving (ACM) en vereisten binnen de energiemarkt (CiRE) voor verkopen van energieproducten. Als je niet weet wat je verkoopt, dan is verkopen lastig.

Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie op en daarmee het vertrouwen in de markt van verkoop van energiecontracten. Als geverifieerd partner staan wij 100% achter dit keurmerk.

CiRE verified

Ondersteuning:
Energieprovider ondersteunt Energieleveranciers in Nederland met de verkoop van energieproducten en ontzorgen van backoffice werkzaamheden en inbound (klantenservice). Door onze expertise op het gebied van energie te combineren zorgen we ervoor dat Energieleveranciers focussen op wat belangrijk is: het leveren van een goed product en tevredenheid voor de eindgebruiker.