Leuk werk, belangrijk werk

Een oudere mevrouw die niet weet hoe ze het moet regelen. Een jong gezin dat gewoon teveel betaald. Een ondernemer die het te druk heeft om het te regelen. Met ons team helpen we mensen door eerlijk advies te geven.

Met kennis

Werken in een team dat belachelijk veel ervaring heeft. En dat iedere dag opnieuw zijn best doet om nog een beetje slimmer en beter te worden.

Gepassioneerd

De passie van Frenkie de Jong voor de bal. Van Einstein voor wetenschap. Van Elon Musk voor Tesla. Die passie hebben wij voor wat wij doen. Zonder passie geen toekomst.

Professioneel

Open deur? Misschien. Maar dat neemt niet weg dat we weten wat we doen, hoe we het doen en waarom er het doen. Want we zijn professionals.

Vol vertrouwen

Wij vinden vertrouwen de basis van iedere relatie. Vertrouwen op je team, vertrouwen op je leidinggevende en vertrouwen hebben in en verdienen van de mensen die we helpen.

Groeien

Als individuen én als bedrijf willen we groeien. Als je bij ons werkt helpen we je daar bij. Wij doen de deur open, je moet er zelf door geen gaan. Eerste stap? Solliciteren natuurlijk ?

.

Een beetje

verliefd op onze mensen

De plek waar mensen wonen of werken voorzien van warmte en energie. Dat is gewoon belangrijk.

We zien het werk dat onze mensen doen anders dan anderen. Het gaat niet om contracten, om koude targets, om geld. Natuurlijk zijn we een commercieel bedrijf en moet de schoorsteen roken. Maar dat we dat bereiken door ervoor te zorgen dat particulieren en bedrijven zorgeloos en leuk gas en elektriciteit geregeld krijgen vinden we het belangrijkst. En dat is waarom we bij Energieprovider een beetje verliefd zijn op onze mensen. Want zonder hen kunnen we dat niet doen.

Waarom jij

echt een keer langs moet komen

Het ontzettend leuke team. De uitstekende beloning. De variabele werktijden. De leerzame begeleiding en coaching. De zelfstandigheid. Had ik al gezegd dat het team zo leuk is? De bonussen! Mogelijkheden om fulltime, parttime, voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd bij ons te werken. En meer, maar daarover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Wie we zijn

Bij Energieprovider helpen we bedrijven bij het maken van een keuze voor de juiste leverancier voor elektriciteit en gas.

Het is een belangrijke keuze. Want elektriciteit zorgt ervoor dat het licht brand. Dat we onze televisie, onze computer en alle andere apparaten kunnen gebruiken. Je hebt vast wel eens een elektriciteit-storing meegemaakt. Dan weet je hoe lastig het is zonder elektriciteit. Gas zorgt ervoor dat we het warm hebben in de winter. Dat we een lekkere douche kunnen nemen, dat we kunnen koken. Allebei zorgen ze ervoor dat we comfortabel en gelukkig kunnen zijn op de plek waar we wonen en werken. Daarom is het kiezen van een goede leverancier zo belangrijk. Bij die keuze helpen wij.

Als je bij ons werkt betekent dat actief zijn, positief zijn en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf. Hard werken en plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Want we zijn wel ambitieus. We groeien al jaren en we zijn van plan dat te blijven doen. We hebben mooie en goed doordachte plannen voor 2021 en verder. Het zou te gek zijn als jij daarvan onderdeel kan uitmaken.